Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.)

štvrtok, 15. január 2015 14:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Cristiano Ronaldo možno v Reale ukončí kariéru

Minuloročné správy o tom, že by sa mal Cristiano Ronaldo vrátiť do Manchestru United sa ukázali byť iba výmyslami médií, navyše americká firma Nike nebude od budúcej sezóny sponzorom MU, a teda prestup CR by bol o to komplikovanejší. Naopak, objavujú sa správy, že CR7 by mal v metropole Španielska ukončiť svoju prebiehajúcu kariéru. Avšak má len 30 rokov, a teda je ťažké predpokladať, či skutočne v Bielom Balete ostane až do konca.

Icardi na odchode?

Talianske noviny Gazzetta dello Sport tvrdia, že argentínsky talent Mauro Icardi by mohol v januári opustiť Inter Miláno. Jedna z opôr čierno- modrých je podľa dostupných správ v hľadáčikoch Chelsea a Atlética Madrid. (Gazzetta dello Sport)

Arsenal sleduje BVB

Vedenie londýnskeho Arsenalu pozorne sleduje situáciu v dortmundskom BVB. Kanonieri podľa Daily Star plánujú v tomto prestupovom období kúpiť hneď dvojicu hráčov Dortmundu, a to Matsa Hummelsa na stopérsky post a Ilkaya Gundogana do záložnej rady. (Daily Star)

Adebayor do Talianska?

Togský útočník Emmanuel Adebayor, ktorý je kmeňovým hráčom Tottenhamu Hotspur by sa vraj mohol sťahovať do hlavného mesta Talianska, kde sa o jeho služby zaujíma vicemajster Serie A AS Rím, informácie priniesli noviny Gazzetta dello Sport. (Gazzetta dello Sport)

Predaje MU

Z kádra Manchestru United by mohli túto zimu odísť minimálne traja futbalisti, tvrdí Manchester Evening News. Konkrétne by malo ísť o záložníkov Darrena Fletchera, Toma Cleverleyho a brankára Andersa Lindegaarda. (Manchester Evening News)

Gomis možno do Nemecka

Útočník Swansea City Bafetimbi Gomis je v hľadáčiku Borussie Dortmund a Schalke 04. Bývalý kanonier Lyonu by tak mohol nasledovať svojho bývalého kolegu Wilfrieda Bonyho, ktorý nedávno odišiel do Manchestru City. (Daily Mail)

Juventus sleduje Necida

Voetbal International tvrdí, že taliansky šampión Juventus Turín sleduje českého kanoniera Tomáša Necida , ktorému čoskoro vyprší kontrakt v CSKA Moskva. Bývalý útočník Slavie Praha je momentálne na hosťovaní v holandskom PEC Zwolle. (Voetbal International)