Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.1.)

štvrtok, 15. január 2015 09:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Na trvalý prestup by mohol vo West Hame ostať Alex Song. Kamerunčana z Barçy by podľa niektorých zdrojov ešte chcel zlanáriť aj Liverpool. (Express)

BARCELONA: V Katalánsku čoskoro spoznajú nového športového riaditeľa, opäť z radov bývalých hráčov. Ponuku dostal 51-ročný José María Bakero, ktorý v Barcelone hrával v rokoch 1988-1997. (Goal)

VALENCIA: Netopiere trochu nečakane v utorok vypadli z Copa del Rey, navyše sa im zranil Paco Alcácer. Svalové zranenie môže tomuto útočníkovi zamedziť štart v ligovom zápase s Almeríou. (Marca)

VALENCIA: 21-ročný krídelník Robert Ibáñez podpíše predĺženie zmluvy. Veľa toho zatiaľ za A-tím neodohral, no teraz sa zaviazal do leta 2018 a všetko by sa malo zmeniť. (Sportsmole)

ATLĚTICO MADRID: Dnešnú pohárovú odvetu s Realom Madrid možno nestihne Guilherme Siqueira. Brazílsky obranca má svalové problémy a momentálne netrénuje. (ESPN)

VILLARREAL: V Copa Del Rey zverenci trénera Marcelinha vyradili pomaly sa rozbiehajúci Real Sociedad. Na pôde súpera remizovali 2:2. Keďže v prvom súboji vyhrali 1:0, môžu sa tešiť na štvrťfinále.

VILLARREAL & CELTA VIGO: Novou posilou Žltých ponoriek by sa mohol stať 31-ročný dánsky záložník Michael Krohn-Dehli. Ten má v Celte Vigo zmluvu len do lete, takže záujemca nebude nič zbytočne ponáhľať. (Football-España)

BILBAO: Včera sa Los Leones poriadne nadreli na pohárový postup cez Celtu Vigo. Dvojgólový náskok z prvého zápasu stratili už po hodine hry, ale prehra 0:2 nakoniec bola postupová, keďže prvý duel skončil víťazstvom Bilbaa 4:2.

GRANADA: 28-ročný stopér Dany Nounkeu sa vráti z hosťovania do tureckého Galatasarayu, odkiaľ by následne mohol putovať do Francúzska. Kúpiť by ho chcel Évian TG. (lequipe)

DEPORTIVO: Do stredu poľa prichádza zaujímavá posila z AIK Štokholm. Je ňou 26-ročný reprezentant Kostariky Celso Borges. Ten bude najprv na hosťovaní a v prípade, že zaujme, ostane natrvalo. (Marca)