Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.1.)

streda, 14. január 2015 18:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Bony hráčom City

Reprezentant Pobrežia Slonoviny Wilfried Bony skompletizoval prestup do kádra anglického šampióna Manchestru City.  Bývalý kanonier Swansea City na oficiálnej stránke Citizens uviedol, že je to pre neho nádherný pocit a veľká pocta, bude nosiť číslo 14.

Pogba do Realu?

Známy taliansky portál Tuttosport špekuluje o tom, že francúzsky stredopoliar v službách Juventusu Turín Paul Pogba by mohol prestúpiť do Realu Madrid. Španielsky veľkoklub však chystá na kúpu Pogbu astronomických 100 miliónov eur. (Tuttosport)

Bale predsa len na odchode?

Portál zaoberajúci sa prestupmi, fichajes.net tvrdí, že Manchester United pripravuje 117 miliónov libier na nákup waleského reprezentanta Garetha Balea z Realu Madrid. Samotný hráč sa však nedávno vyjadril, že dres sa meniť nechystá. (fichajes.net)

Jairo v Trenčíne

Brazílčan Jairo, ktorému skončilo po jeseni hosťovanie v AS Trenčín sa nedohodol na pokračovaní v brazílskom Botafogu a pod hrad Matúša Čáka prestúpil natrvalo. So slovenským vicemajstrom podpísal trojročný kontrakt.

Milinkovič nepôjde do Anglicka

Marko Milinkovič, ktorý bol na skúške v anglickom Boltone nepodpíše s Wanderers kontrakt. Srb so slovenským občianstvom, ktorému skončila v Slovane zmluva vraj možno bude pôsobiť na Pasienkoch aj v jarnej časti ročníka.

Zreľák posilou Slovana

Adam Zreľák, ktorého zotrvanie v Ružomberku bolo sľúbené koučovi Galádovi dnes prestúpil do Slovana Bratislava. Mládežnícky reprezentant podpísal s úradujúcim slovenský majstrom 2 a pol ročný kontrakt s následnou opciou.

Ďalšie odchody od majstra

Naopak, smerom z kádra z belasých putujú stredopoliar Erik Grendel a obranca Kristian Kolčák. S oboma hráčmi už vedenie klubu nepočíta, kde budú pôsobiť je momentálne otázne, o Grendela sa zaujímal Ružomberok, o Kolčáka pre zmenu poľský celok Podbeskidzie Bielsko-Biala.

Inter sleduje Zoumu

Taliansky Inter Miláno, ktorý sa v januári už poriadne posilnil, pozoruje situáciu okolo Kurta Zoumu. Talentovaný stopér v službách Chelsea by vraj do Talianska mohol odísť na polročné hosťovanie a dostal by viac hracieho času ako na Stamford Bridge. (Gazzetta dello Sport)