Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.)

streda, 14. január 2015 07:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Javier Hernández chce vo svojej kariére aj naďalej pokračovať v Európe. Podľa niektorých médií mal mexický útočník, ktorý momentálne hosťuje z Manchestru United v Reale Madrid, ponuky od Chicaga a Los Angeles. Oba americké kluby ale odmietol. (insidespanishfootball.com)

VALENCIA: Robert Ibañez sa tento futbalový rok uplatnil do prvého tímu Valencie a odmenou mu bude nová zmluva. Španielsky klub si služby 21 -ročného záložníka poistí až do júna 2018. (insidespanishfootball.com)

MÁLAGA: Javi Guerra sa čoskoro stane posilou Málagy, kam prestúpi z Cardiffu. 31 ročný útočník sa na Ostrovoch nedokázal presadiť. V španielskom klube podpíše zmluvu na dva a pol roka. (marca.com)

LEVANTE: Do Španielska by mohol odísť Gonzalo Bergessio. Argentínsky útočník totiž nemá isté miesto v základnej zostave Sampdorie a záujem o jeho služby má Levante. (marca.com)

DEPORTIVO: Chirurgický zákrok pred sebou má Hélder Postiga, ktorý podrobí operácii chrbta. V tejto chvíli nie je isté, ako dlho následne bude portugalský útočník mimo hru. (sport-express.ru)

CELTA VIGO: Celta Vigo bude zhruba dva mesiace chýbať Hugo Mallo. Obranca španielskeho klubu si natrhol väzy v pravom kolene. (marca.com)

RAYO: Späť do Španielska by sa mohol  vrátiť Jordi Amat. Záujem o obrancu Swansea má Rayo Vallecano. (insidespanishfootball.com)