Main Content

Futbal: Busquets tvrdí, že medzi Messim a Luisom Enriquem nie sú žiadne spory

utorok, 13. január 2015 16:05 | Autor: TASR

Barcelona 13. januára (TASR) - Stredopoliar FC Barcelony Sergio Busquets tvrdí, že medzi trénerom španielskeho futbalového klubu Luisom Enriquem a Lionelom Messim nie sú žiadne spory. V uplynulých dňoch sa objavili rôzne šumy, že medzi argentínskym kanonierom a koučom Barcy vládnu napäté vzťahy.

"Luis Enrique a Messi spolu vychádzajú dobre, navzájom sa maximálne rešpektujú. Nie je medzi nimi nič také, čo by vybočovalo z normálu. Lio je veľmi dôležitou súčasťou Barcelony a som presvedčený o tom, že nemá v úmysle opustiť Nou Camp," citovala slová španielskeho reprezentanta agentúra Reuters.

Messi na pondelňajšom vyhlasovaní najlepšieho futbalistu roka 2014 vo švajčiarskom Zürichu rozvíril hladinu tvrdením, že momentálne nevie jednoznačne vyhlásiť, či aj v budúcej sezóne bude hráčom katalánskeho klubu. "Neviem, kde budem hrať budúcu sezónu. Vždy som však tvrdil, že chcem ukončiť kariéru v Barcelone. Lenže človek nikdy nevie, čo sa stane," povedal Messi. Na otázku, či by zvažoval návrat do argentínskeho tímu Newell's Old Boys, kde ako chlapec začal svoju kariéru, odpovedal: "Nie som si istý, či sa tam raz vrátim."