Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.1.)

pondelok, 12. január 2015 17:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Messi nikam nejde

FC Barcelona včera zdolala Atlético Madrid s prehľadom 3:1, Lionel Messi spolu so svojimi spoluhráčmi z útoku Neymarom a Suarezom zahviezdil a po zápase zdelil športovému svetu veľmi dôležitú správu. Argentínsky kanonier povedal, že ostáva v metropole Katalánska a dres sa v najbližšom období meniť nechystá. (goal.com)

Juventus chce Balotelliho

Daily Star informuje o tom, že taliansky šampión Juventus Turín možno siahne po Mariovi Balotellim. Liverpoolsky útočník by Starej Dáme mohol byť dostupný už za štrnásť miliónov libier. Bývalému kanonierovi Manchestru City či Interu Miláno sa na Anfield Road vôbec nedarí. (Daily Star)

Špalek v Žiline

Prvou zimnou posilou MŠK Žilina sa stal 17- ročný slovenský mládežnícky reprezentant Nikolas Špalek, ktorý opustil Spartak Trnava.  Talentovaný mladík podpísal so žlto- zelenými trojročný kontrakt, líder našej ligy pokračuje vo svojej filozofii aj v novom roku.

Krnáč do Slovana

Doterajšia brankárska dvojka MŠK Žilina Martin Krnáč prestupuje k jednému z najväčších rivalov žlto- zelených, do Slovana Bratislava.  Zaujímavosťou je to, že je to prvý priamy transfer medzi dvoma najúspešnejšími slovenskými klubmi po 5,5 roku. Predtým to bol naposledy Stanislav Angelovič, ktorý išiel v lete 2009 zo Slovana pod Dubeň.

United chcú Schneiderlina

Daily Express tvrdí, že Manchester United je ďalším tímom, ktorý sa zaujíma o Morgana Schneiderlina zo Southamptonu. Tohto spoľahlivého francúzskeho stredopoliara sa v lete snažili získať aj Arsenal a Tottenham Hotspur, avšak neúspešne. (Daily Express)

Aston Villa chce Januzaja

Birminghamská Aston Villa by sa mohla stať tímom, ktorý angažuje talentovaného Adnana Januzaja na hosťovanie do konca prebiehajúceho ročníka. Belgický mladík v A tíme Manchestru United nedostáva toľko šancí, ako by si prial, preto je jeho odchod pomerne reálny. (Daily Star)