Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.1.)

nedeľa, 11. január 2015 09:22 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Chelsea ide po Reusovi

Vedenie Chelsea je pripravené aktivovať výkupnú klauzulu vo výške 20 miliónov libier na kúpu Marca Reusa z Borussie Dortmund, tvrdí Daily Express. Londýnčania vraj chcú zvýšiť konkurenciu v zálohe a práve tento nemecký reprezentant má byť vhodnou alternatívou. (Daily Express)

Bale za 150M

Real Madrid určil výkupnú klauzulu Garetha Balea na sumu 150 miliónov libier. O waleského krídelníka sa v posledných týždňoch zaujímal hlavne Manchester United, je však málo pravdepodobné, či by Red Devils boli ochotní zaplatiť tak vysokú sumu. (Metro)

Ponuka na De Geu

Real Madrid vraj ponúka za španielskeho brankára Manchestru United Davida De Geu 38 miliónov eur, avšak Červení Diabli nemajú akýkoľvek záujem o predaj svojej spoľahlivej brankárskej jednotky.  Ak by De Gea ale skutočne odišiel, brankársku jednotku by na Old Trafford robil Victor Valdés.

Ofenzívne zmeny v Liverpoole

Jeden z renomovanejších denníkov vo Veľkej Británii, The Independent tvrdí, že Liverpool je veľmi blízko k získaniu argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína za 30 miliónov libier z SSC Neapol, pričom klub by mal opustiť Mario Balotelli. O „Bala“ sa pre zmenu zaujímajú francúzske PSG a grécky Olympiacos Pireus. (The Independent)

Jovetič asi do Juventusu

Daily Express tvrdí, že ak sa prestup Wilfrieda Bonyho zo Swansea City do Manchestru City ukáže ako pravdivý, z kádra anglického majstra odíde Stevan Jovetič. O čiernohorského reprezentanta sa vytrvalo zaujíma Juventus Turín. (Daily Express)

Barcelona siahne po Koemanovi

Daily Star informuje, že vedenie FC Barcelona by rado priviedlo na post hlavného trénera holandského kouča Ronalda Koemana. Kormidelník Southamptonu by vraj mohol do Katalánska odísť len za dva milióny libier. (Daily Star)