Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.1.)

piatok, 9. január 2015 14:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Suarez sa chce vrátiť do Anglicka

Daily Mail tvrdí, že Luis Suarez nie je spokojný v Barcelone a chce sa vrátiť do Anglicka. Uruguajský kanonier v lete prestúpil z Liverpoolu do katalánskej metropoly, ale kvôli trestu z MS 2014 mohol do súťažného zápasu zasiahnuť až v októbri minulého roka. Do akého klubu Premier League by El Pistolero mohol zamieriť zdroj neuvádza. (Daily Mail)

Barcelona chce Pellegriniho

Daily Mirror informuje, že vedenie FC Barcelona sa zameralo na čilského trénera Manchestru City Manuela Pellegriniho, ktorý by sa mohol stať nástupcom Luisa Enriqueho, ktorého pozícia na lavičke Kataláncov je momentálne ohrozená. Včera však Barca zdolala v Copa del Rey Elche 5:0 a situácia sa o niečo upokojila. (Daily Mirror)

Real Messiho nechce

Iker Casillas v jednom z rozhovorov povedal, že jeho tím Real Madrid nemal a ani nemá záujem o argentínsku hviezdu FC Barcelona Lionela Messiho. (goal.com)

Lampard po konci sezóny

Frank Lampard v oficiálnom vyhlásení potvrdil, že do konca sezóny ostane hráčom Manchestru City, ale v nasledujúcej sezóne už bude hrávať v Major League Soccer za New York City FC, teda v klube, kam pôvodne z londýnskej Chelsea odchádzal.

Wolfsburg núka 30M

Nemecký Wolfsburg je vraj ochotný zaplatiť 30 miliónov eur za Andrého Schurrleho z Chelsea. Majster sveta z Brazílie nedostáva v tejto sezóne toľko šancí, ako v minulom ročníku a nevie nájsť ani optimálnu formu, ktorou sa v sezóne 2013/2014 prezentoval. (Daily Mail)

De Gea bude zarábať viac

Manchester United chce vytvoriť svojej brankárskej jednotky Davidovi De Geovi čo najlepšie podmienky, preto sa kluboví šéfovia rozhodli, že týždenný plat, ktorý mal Španiel doteraz  sa zdvojnásobí n sumu 175 000 libier. (Daily Mail)

Mandžukič na lane Arsenalu

Ďalším hráčom, ktorý sa ocitol v hľadáčiku Arsenalu je chorvátsky útočník Mario Mandžukič z Atlética Madrid. Túto informáciu priniesol britský denník Daily Star, trhová cena bývalého kanoniera Bayernu Mníchov sa momentálne nespomína. (Daily Star)

Gutierrez späť v hre?

Jonas Gutierrez, ktorý sa dokázal vyliečiť z rakoviny by mohol opäť vstúpiť do futbalového kolotoča. Záujem o bývalého hráča Newcastlu či Norwichu má momentálne SSC Neapol, kde pôsobí aj náš Marek Hamšík. (Calciomercato.com)