Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.)

štvrtok, 8. január 2015 17:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Valdés v MU

Bývalý španielsky reprezentačný brankár Victor Valdés sa stal hráčom Manchestru United. Bývalá opora Barcelony, ktorá odmietla predĺžiť kontrakt s FCB na konci minulej sezóny bude kryť chrbát svojmu krajanovi Davidovi De Geovi. Odchovanec Kataláncov mal pôvodne prestúpiť do AS Monaco, ale Kniežatá sa ho rozhodli neangažovať kvôli vtedajšiemu zraneniu. Na Old Trafford sa Valdés stretne so svojím bývalým koučom z Barcelony Louisom Van Gaalom.

Chelsea ponúkne 6- ročný kontrakt

Daily Star informuje, že londýnska Chelsea ponúkne argentínskemu útočníkovi FC Barcelona Lionelovi Messimu šesťročný kontrakt a katalánskemu veľkoklubu vyplatia Modrí dovedna 250 miliónov eur. Polovicu sumy vraj zaplatí nemecká textilná firma Adidas. (Daily Star)

Neistá Suarezova budúcnosť

Daily Mail tvrdí, že po odchode Andoniho Zubizarretu, ktorý mal v Barcelone na starosti prestupy, by mohol klub opustiť aj uruguajský útočník Luis Suarez. El Pistolero bol najdrahším prestupom „Zubiho“ éry a viacerí členovia vedenie FCB si údajne myslia, že Suarez nezodpovedá peniazom, ktoré boli do jeho osoby investované. (Daily Mail)

Čech možno do Ríma

Petr Čech vraj podľa Tuttomercatoweb.com neostane v Chelsea do konca sezóny, pretože by mal posilniť AS Rím, ktorý sa o jeho služby vytrvalo zaujíma. Na druhej strane, po tom, čo Schwarzer z Chelsea odišiel do Leicestru, Modrí nemôžu pustiť preč aj ďalšieho brankára. (Tuttomercatoweb.com)

Bonyho prestup na spadnutie

Prestup Wilfrieda Bonyho zo Swansea City do Manchestru City je podľa všetkého otázkou najbližších hodín. Celý transfer pozorne sleduje renomované britské médium Sky Sports, ktoré nezvykne prinášať bezduché informácie. Bony by mal anglického majstra stáť vyše 30 miliónov libier. (Sky Sports)

Isco do Arsenalu?

Prvou zimnou posilou Arsenalu by sa vraj mohol stať španielsky stredopoliar Isco, talentovaný stredopoliar z Realu Madrid. Bývalý hráč Malagy by však pravdepodobne stál viacej, ako si Kanonieri môžu dovoliť, preto je otázne, či k transferu nakoniec dôjde. (talksport)