Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.)

pondelok, 5. január 2015 12:06 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Torresa vítalo 45 tisíc ľudí

Veľkej obľube sa stále v Madride teší Fernando Torres, ktorý sa hneď na začiatku mesiaca vrátil do svojho materského klubu Atlética Madrid. Bývalého kanoniera Liverpoolu, Chelsea či AC Miláno vítalo na štadióne Vicenteho Calderóna 45 000 fanúšikov, čo sa rozhodne nečakalo. Torres bude nosiť v ATM číslo 19 a o miesto v útoku bude bojovať s Mariom Mandžukičom.

Juventus zabojuje o Falcaa

Ak Manchester United nebude chcieť v letnom prestupovom období získať Radamela Falcaa na trvalý prestup, kmeňového futbalistu AS Monaco sa podľa dostupných správ pokúsi vykúpiť taliansky šampión Juventus Turín. Prestupová čiastka? Približne 40 miliónov eur. (Daily Mirror)

Ramos rokuje o novej zmluve

Jeden z najlepších stopérov na svete, Sergio Ramos vraj rokuje o novom kontrakte s Realom Madrid, tvrdí denník AS. Aktuálna zmluva bývalému obrancovi FC Sevilla vyprší na konci sezóny 2016/2017, ale Biely Balet si ho chce zaviazať na dlhšie obdobie už v predstihu. (AS)

Shaqiri chce ísť do Interu Miláno

Švajčiarsky reprezentant Xherdan Shaqiri, ktorý je naďalej prehliadaný v drese Bayernu Mníchov vraj chce prestúpiť do talianskeho klubu Inter Miláno. Ak by sa aj nepodarilo Shaqirimu prestúpiť, rád by odišiel aspoň na polročné hosťovanie. (Corriere dello Sport)

Draxler do Manchestru?

Daily Star informuje, že Manchester City sa zameral na talentovaného nemeckého reprezentanta Juliana Draxlera. Mladík v službách Schalke 04 by sa vraj mohol do Anglicka sťahovať už v januárovom prestupovom období. (Daily Star)

Liverpool chce Alcacera

Vedenie Liverpoolu FC by vraj veľmi rado získalo španielskeho reprezentanta Paca Alcacera. Útočník Valencie by vraj mohol byť prípadným záujemcom na čele s The Reds k dispozícii za 14,1 milióna libier. (Metro)

Bitka o Schneiderlina

Pokoj okolo francúzskeho reprezentanta Morgana Schneiderlina nebude ani v zimnom prestupovom období. Oporu Southamptonu by totiž veľmi radi získali Manchester United, Arsenal a Tottenham Hotspur. (Daily Mirror)

Benteke možno do MC

Daily Mirror informuje, že belgický útočník Christian Benteke by mohol prestúpiť do Manchestru City. Anglický majster chce oporu Aston Villy, pretože má momentálne poriadnu krízu v útoku spôsobenú zraneniami svojich opôr. (Daly Mirror)

Spurs sú otvorení ponukám

Vedenie Tottenhamu Hotspur je vraj otvorené ponukám na brankára Huga Llorisa. Francúzsku reprezentačnú jednotku by Kohúti boli podľa The Sun ochotní pustiť za 32, 5 milióna eur. Záujem už údajne stihol prejaviť Real Madrid. (The Sun)