Main Content

NBA: Wade dostal do opatery oboch synov

pondelok, 14. marec 2011 11:00 | Autor: TASR

Rozohrávačovi basketbalového tímu Miami Heat Dwyanovi Wadovi pribudnú rodičovské povinnosti. Súd mu priznal výhradné právo na opatrovníctvo dvoch synov z manželstva so Siohvaughn Funchesovou.

Obaja chlapci, 9-ročný Zaire Blessing Dwyane Wade a 3-ročný Zion Malachi Airamis Wade pricestovali do Mami už v piatok krátko po vynesení verdiktu.
 
"Spadlo mi z pliec veľké bremeno. Môj život sa od základov zmenil. Psychicky som sa na svoju úlohu pripravoval celý uplynulý rok. Veľa to pre mňa znamená. Presvedčil som sa, že sa oplatí bojovať o svoje deti," povedal Wade, ktorý svojich spoluhráčov informoval o úspechu v spore až v sobotu po víťazstve nad Memphisom. Zaznamenal v ňom 28 bodov, 9 asistencií, 5 doskokov a 5 blokov. "Najlepšia správa, akú som mohol dostať. Cítil som sa taký voľný, mal som obrovskú radosť z hry," dodal Wade.

Žiadosť o rozvod podal v roku 2007, súd mu vyhovel vlani v júni. Matka bude mať právo tráviť s deťmi každý druhý víkend a niektoré sviatky. Wade vyhlásil, že chce, aby synovia mali so Siohvaughn zdravé vzťahy.

© WEBNOVINY