Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.1.)

sobota, 3. január 2015 10:26 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.1.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Hummels si vyberie

Daily Star tvrdí, že Mats Hummels určite opustí Borussiu Dortmund v januárovom prestupovom období. Nemecký reprezentant si môže vybrať z viacerých ponúk, interes o jeho služby je skutočne vysoký. Momentálne to vyzerá tak, že Hummels posilní jeden z dvojice anglických tímov Arsenal Londýn – Manchester United. (Daily Star)

Gerrard do MLS?

Steven Gerrard, ktorému končí v Liverpoole zmluva po konci sezóny je vraj na lane amerického Los Angeles Galaxy. Mužstvo, ktoré v posledných rokoch preslávil hlavne David Beckham vraj anglickej futbalovej ikone núka 100 000 libier týždenne. (Daily Mirror)

Bale predĺži kontrakt

Po týždňoch špekulácií spájaných s Garethom Baleom sa v Daily Star objavila informácia, že waleský krídelník Realu Madrid je pripravený so svojím aktuálnym zamestnávateľom predĺžiť svoj aktuálny kontrakt, čo by šancu na prípadný prestup ešte viac znížilo. (Daily Star)

Moyes chce Salaha

Bývalý tréner Manchestru United David Moyes, ktorý momentálne trénuje španielsky Real Sociedad San Sebastian by vraj v januárovom prestupovom období rád získal na hosťovanie egyptského rýchlika Mohameda Salaha, ktorý nedostáva dostatok príležitostí v londýnskej Chelsea. (Daily Mirror)

Lampard môže ostať dlhšie

Anglické médiá špekulujú o tom, že by Frank Lampard mohol ostať v Manchestri City aj dlhšie, ako iba do konca prebiehajúceho ročníka. Lamps by vraj rád v drese úradujúceho anglického majstra ostal aj v nasledujúcom ročníku, čo sa rozhodne nepáči hlavne priaznivcov londýnskej Chelsea. (Daily Star)

Miranda do Anglicka?

Brazílsky stopér Miranda je vraj na lane Manchestru City, vedenie Atlética Madrid však nesúhlasí s údajným prestupom svojej opory. Ak by však Miranda do Anglicka skutočne odišiel, do Španielska by podľa všetkého putovalo tučné odstupné. (AS)

Lennon možno do Stoke

Anglický reprezentant Aaron Lennon, ktorý nedostáva príliš veľa šancí v Tottenhame Hotspur by mohol odísť na polročné hosťovanie do Stoke City, kde by mu bola garantovaná vyššia minutáž na trávniku. (ESPN)