Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.12.)

pondelok, 22. december 2014 09:01 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.12.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

DETROIT: Brankár Detroitu Red Wings Jimmy Howard sa zranil a nedochytal víkendový zápas proti New Yorku Islanders. Jeho zranenie údajne nie je vážne a čoskoro by sa mal vrátiť do zostavy „červených krídel.“ Dočasne ho v zostave nahradí Čech Petr Mrázek.

VANCOUVER: Forward Vancouveru Canucks, Jannik Hansen, ktorý v súboji s Calgary Flames odpadol na striedačke po tvrdom strete v rohu klziska, je zdravotne v poriadku a čoskoro by sa mohol vrátiť na ľad.

KHL

SLOVAN: Najproduktívnejší hráč Slovana Bratislava Ladislav Nagy sa mohol v dnešnom súboji proti Lade Togliatti vrátiť po zranení v dolnej časti tela do zostavy „belasých.“

SOČI: Novou posilou HC Soči sa stal útočník Pjotr Ščastlivij, ktorý prichádza z Dinama Riga. Lotyšský celok sa s ním dohodol na ukončení spolupráce.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

TRENČÍN: Celok Dukly Trenčín opúšťa najproduktívnejší hráč „vojakov“ Jakub Gašparovič. 24-ročný krídelník sa stal novou posilou účastníka českej Tipsport extraligy z HC Pardubice.