Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.12.)

štvrtok, 4. december 2014 09:05 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po pohárovom zápase s Cornellou (5:0) strávil Sami Khedira niekoľko hodín v nemocnici. Dôvodom bol otras mozgu a včera bol prepustený. (Newsnow)

REAL MADRID: Útočník Javier Hernandez síce zatiaľ spĺňa požiadavky na striedajúceho žolíka, jemu samému to však nestačí. Svoju budúcnosť vidí veľmi nejasno. Keďže v lete bude mať 27 rokov, chce už záruku, že bude nastupovať pravidelne. (Daily Express)

REAL MADRID: Fanúšikovia už očakávajú návrat dlho zraneného Jesého. Ten síce po problémoch s kolennými väzmi trénuje, ale Carlo Ancelotti nechce jeho zaradenie do zostavy uponáhľať a dá mu dostatok času. (Clubcall)

BARCELONA: Po zranení sa včera vrátil do hry Andrés Iniesta. Barcelonský záložník nastúpil v zápase Copa del Rey proti Huesce a prispel gólom k triumfu 4:0.

BARCELONA: Kontroverzná žltá karta pre Lionela Messiho za pridlhé oslavy gólu vo Valencii ostáva v platnosti. Katalánci ale trvajú na odvolaní, keďže Argentínčan bol zasiahnutý fľašou s vodou. (Skysports)

BARCELONA: Štyri mesiace bez futbalu má pred sebou obranca Thomas Vermaelen. Operácia pravého stehenného svalu dopadla úspešne a môže sa pokojne čakať, kedy sa letná posila z Arsenalu konečne predstaví. (oficiálny web)

VALENCIA: Pravý obranca João Pereira je na odchode z Valencie, čo potvrdil aj tréner. Špekuluje sa o jeho návrate do Sportingu. (insidespanishfootball)

VILLARREAL: O argentínskeho útočníka Luciana Vietta je v Európe veľký záujem. Talentovaného mladíka si údajne vyhliadlo Newcastle United, ale ponuku chystá aj Inter Miláno. (News24)

LEVANTE: Z portugalského tímu Vitória Guimarães sa vedenie pokúsi priviesť 22-ročného útočníka Tomaného. (Calcio Mercato)

ESPANYOL: Mexického stopéra Héctora Morena už netrápi zlomená noha a je pripravený prebiť sa do zostavy Periquitos. Popri tom bude pod drobnohľadom viacerých nápadníkov, z ktorých sa najviac prejavuje Stuttgart, Inter Miláno a Rubin Kazaň. (Transfermarkt)

DEPORTIVO: Francúzsky stopér Modibo Diakité je v posledných dňoch spájaný s odchodom do Talianska. Skloňuje sa najmä jeho prestup do Lazia alebo Fiorentiny, teda bývalých pôsobísk. (Transfermarkt)