Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.)

streda, 3. december 2014 06:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Belgický obranca Thomas Vermaelen z FC Barcelona absolvoval úspešne operáciu stehna. Podľa informácie agentúry Reuters bude absentovať približne štyri mesiace.

ATLÉTICO MADRID: Po násilnej smrti 43-ročného španielskeho fanúšika sa kluby Atletico Madrid a Deportivo La Coruňa rozhodli zasiahnuť proti fanklubom ultras, ktoré sa zaplietli do výtržností. Informovala o tom agentúra DPA. Frente Atletico prestávajú byť od utorka oficiálnym fanklubom madridského klubu a La Coruňa uzavrie v najbližších dvoch domácich zápasoch tribúnu rezervovanú pre ultras.

ATLÉTICO MADRID: Manchester United uvažuje o príchode obrancu Diega Godina z Atlética Madrid a údajne je pripravený zaplatiť aj hráčovu výkupnú klauzulu vo výške 28 miliónov libier. (Daily Telegraph)

REAL SOCIEDAD: Bývalý tréner Evertonu David Moyes chce do Realu Sociedad údajne priviesť záložníka Charlieho Adama zo Stoke City. (Fichajes.net)

SEVILLA: Carlos Bacca dal tento rok v španielskej lige deväť gólov a od budúcej sezóny by potom mohol ligové góly dávať vo francúzskej Ligue 1. Záujem o útočníka Sevilly má AS Monaco. (abola.pt)

VALENCIA a VILLARREAL: Leonardo Suárez hrá za juniorský tím Boky Juniors a nie je vylúčené, že sa bude čoskoro sťahovať do Španielska. Podľa informácií periodika Super Deporte o talentovaného 18-ročného záložníka stojí Villarreal a Valencia.

VALENCIA: Nicolás Otamendi má zranený členok a určite vynechá pohárový zápas proti Rayu. Obranca Valencie by podľa niektorých správ mohol chýbať dva týždne. (abola.pt)