Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.)

nedeľa, 30. november 2014 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Futbalista FC Barcelona Andres Iniesta sa zbavil problémov s lýtkom. Tridsaťročný stredopoliar sa zranil minulý mesiac pri prehre v ligovom šlágri na ihrisku Realu Madrid (1:3) a odvtedy do hry nezasiahol. (agentúra Reuters)

FC BARCELONA: Iba devätnásťročný mladík Munir El Haddadi z Barcelony uviazol v hľadáčiku West Hamu a Swansea. (Daily Mirror)

REAL MADRID: Real Madrid prekonal klubový rekord, keď zvíťazil v šestnástom súťažnom zápase v rade v sobotu v Málage. (ČTK)

REAL MADRID: Lucas Silva patrí medzi vyhľadávané talenty a je otázkou, ako dlho ešte v Cruzeire vydrží. Brazílskeho záložníka sleduje viacero európskych veľkoklubov, ale najbližšie k jeho získaniu má vraj Real Madrid. Silva má s Cruzeiro platný kontrakt do roku 2017. (transfermarketweb.com)

LEVANTE: Hugo Rodallega strieľa góly v druhej najvyššej anglickej súťaži za Fulham, no čoskoro by si však mohol polepšiť. Záujem o kolumbijského útočníka má Levante, ktoré by ani nemuselo platiť vysoké odstupné, pretože 29-ročnému kanonierovi na konci sezóny u Cottagers vyprší kontrakt. (transfermarketweb.com)

MÁLAGA a CÓRDOBA: Pablo Pérez nedostáva v Malage žiadny priestor a preto by mohol odísť do iného španielskeho klubu. Záujem o argentínskeho záložníka má Córdoba. (insidespanishfootball.com)