Main Content

NHL: Gáborík s gólom a asistenciou, Kings prehrali v Nashville 3:4 po nájazdoch

streda, 26. november 2014 07:05 | Autor: TASR

New York 26. novembra (TASR) - Slovenský hokejista Marián Gáborík strelil v noci na stredu gól a pridal jednu asistenciu, jeho LA Kings však prehrali v zámorskej NHL na ľade Nashvillu 3:4 po nájazdoch. Gáborík v rozstrele nepremenil svoj pokus, jediným úspešným strelcom v nájazdoch bol domáci James Neal.

Slovenský krídelník v 12. minúte asistoval pri presnom zásahu spoluhráča Jamieho McBaina na 1:1 a na začiatku druhej tretiny poslal svoj tím do vedenia, keď po oblúčiku od Jeffa Cartera prešprintoval súperovho obrancu Ryana Ellisa a chladnokrvne zakončil svoj únik. Pre Gáboríka to bol štvrtý gól v sezóne, na konte má momentálne osem bodov v 14 zápasoch.

V siedmich nočných dueloch sa predstavil ešte jeden slovenský hokejista, Edmonton s obrancom Martinom Marinčinom podľahol domácemu Dallasu 2:3.

Výsledky:

Columbus - Winnipeg 2:4, St. Louis - Ottawa 2:3 pp a sn, Nashville - Los Angeles 4:3 pp a sn /GÁBORÍK za hostí 1+1/, Dallas - Edmonton 3:2, Arizona - Colorado 3:4 pp, Vancouver - New Jersey 2:0, Anaheim - Calgary 3:2