Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.)

štvrtok, 20. november 2014 10:43 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Javier Mascherano je údajne v kontakte s Neapolom, kde by mohol už v priebehu zimy zakotviť. Hrával by tam pod vedením Rafaela Beníteza, svojho bývalého trénera z Liverpoolu. (Goal)

REAL MADRID: K nečakanej zmene prišlo údajne pri hľadaní brankára. Kráľovský klub sa mal začať orientovať na Huga Llorisa z Tottenhamu. (Daily Express)

REAL MADRID: 4 milióny eur by mali stačiť na príchod ofenzívne ladeného 18-ročného Marca Asenia z Mallorcy. (Marca)

REAL MADRID: 1,8 milióna eur dostane Real ako kompenzáciu od FIFA za zranenie LukuModrića v kvalifikačnom zápase Chorvátska s Talianskom. (insidespanishfootball)

REAL MADRID: Zmluva Carla Ancelottiho platí do leta 2016 a začína sa rozprávať o novej. Talian je rokovaniam o predĺžení kontraktu naklonený. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Zotrvanie 27-ročného krídelníka Alessia Cerciho v Madride je veľmi nepravdepodobné. V Atléticu sa príliš nepresadzuje a biť sa oňho bude Inter Miláno s niekoľkými anglickými klubmi. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Stopér Miranda si zahral za Brazíliu v prípravnom zápase s Rakúskom, no odniesol si zranenie stehenného svalu. To ho môže vyradiť až na 3 týždne. (Goal)

SEVILLA: Defenzívny záložník Grzegorz Krychowiak má byť v hľadáčiku viacerých európskych klubov. Jeho súčasný tím ale tieto správy popiera a nepredpokladá jeho odchod. (ESPN)

DEPORTIVO & SEVILLA: Po sezóne sa končí záložníkovi Juanovi Domínguezovi Lamasovi zmluva v La Coruñi a už má ďalšieho nápadníka. Los Rojiblancos údajne vo veci pokročili konkrétnou ponukou zmluvy. (Insidespanishfootball)

VILLARREAL: Napriek sérii troch zápasov bez víťazstva je sebavedomie vo Villarreale vysoké. Dôkazom toho je 23-ročný stopér Gabriel Paulista, podľa ktorého bude do Vianoc mužstvo na priečkach zabezpečujúcich pohárovú Európu. (Football-España)