Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.)

streda, 19. november 2014 09:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Argentínsky futbalista Lionel Messi naznačil, že by v budúcnosti mohol opustiť klub FC Barcelona. Kapitán úradujúcich vicemajstrov sveta povedal, že "veci sa vo futbale môžu často meniť". (agentúra Reuters)

FC BARCELONA:Thomas Vermaelen sa priblížil k premiérovému štartu za Barcelonu. Belgický obranca prišiel v lete z Arsenalu, no vinou zranenia  zatiaľ ešte nehral a kvôli problémom so stehenným svalom mu dokonca hrozila aj operácia. Táto možnosť je pre túto chvíľu vylúčená, pretože Vermaelen už trénoval so svojimi spoluhráčmi. (marca.com)

ATLÉTICO MADRID: Mario Suárez začal nastupovať v základnej zostave Atlética Madrid, no aj tak sa špekuluje o jeho odchode. O španielskeho stredopoliara má záujem Neapol. (football-italia.net)

DEPORTIVO: Deportivo La Coruña sa pripravuje na stretnutie s Realom Sociedad, v ktorom by mohol chýbať Ivan Cavaleiro. Útočník španielskeho klubu má zdravotné problémy a netrénuje. (abola.pt)

MÁLAGA: Guillermo Ochoa v lete odišiel z Ajaccia do Málagy, no v španielskom klube sa mu vôbec nedarí a stále častejšie sa hovorí o jeho odchode. Mexický brankár by mohol zamieriť do Turecka, o jeho príchode údajne už jedná Trabzonspor. (insidespanishfootball.com)

ELCHE: Edu Albácar sa chystá dodržať zmluvu v Elche a v španielskom klube dohrať tohtoročnú sezónu. Radosť z toho nebudú mať v druholigovom Betise, ktorý chcel skúseného futbalistu získať. (marca.com)