Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.)

utorok, 18. november 2014 06:04 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Agent záložníka Garetha Balea prezradil, že Manchester United ponúkal za hráča viac peňazí ako Real Madrid, ale dvadsaťpäťročný futbalista túžil po prestupe do Španielska. (insidefutbol)

REAL MADRID:Luka Modrić nedohral kvalifikačný zápas v Taliansku. Chorvátsky stredopoliar Realu Madrid bol v prvej polovici striedaný vinou zranenia stehenného svalu. Vynútená pauza by mala byť približne 3 až 5 týždňov. (lequipe.fr)

ATLÉTICO MADRID: Ángel Correa sa najneskôr dnes stane posilou Atlética Madrid. To v lete vyrokovalo transfer mladého argentínskeho útočníka zo San Lorenza Počas zdravotnej prehliadky však boli odhalené problémy so srdcom a Correa sa následne podrobil operácii. Teraz by už malo byť všetko v poriadku. (insidespanishfootball.com)

DEPORTIVO: Modibo Diakité sa rozhodol opustiť v zime Deportivo La Coruña. Francúzsky obranca prišiel do španielskeho klubu v septembri ako voľný hráč, ale nemá najlepšie vzťahy s trénerom a zatiaľ odohral iba jeden zápas. (marca.com)

RAYO: Paco Jémez má v Rayu Vallecano zmluvu len do konca sezóny, ktorú by ale rád predĺžil. "Nezáleží to len odo mňa, ale aj na klube. Každopádne chcem zostať v Rayu Vallecano ďalší rok," uviedol štyridsaťštyriročný kouč. (insidespanishfootball.com)

CÓRDOBA: Len ľahké bolo zranenie Aleksandara Pantića. Obranca Córdoby si minulý týždeň privodil svalové zranenie, no teraz už  znovu naplno trénuje. (marca.com)