Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (14.11.)

piatok, 14. november 2014 09:04 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (14.11.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

TAMPA BAY: Tampa Bay Lightning sa bude musieť v niekoľkých najbližších stretnutiach zaobísť bez služieb útočníka Tylera Johnsona. Jeden z najlepších nováčikov vlaňajšieho ročníka si privodil zranenie v hornej časti tela.

RANGERS: Vedenie New Yorku Rangers si kvality českého zadáka Tomáša Kaberleho vyskúša v AHL, kde by mal skúsený bek odohrať jeden duel v drese farmy „jazdcov“ z Hartford Wolfpack.

KHL

ČEREPOVEC: Jakub Štěpánek sa dohodol na predĺžení kontraktu so svojím súčasným zamestnávateľom zo Severstaľu Čerepovec. Český reprezentačný gólman by mal v ruskom tíme zotrvať do roku 2017.

ČEREPOVEC: Štěpánek bude mať v Čerepovci nového spoluhráča. Stal sa ním obranca Logan Pyett, ktorý sa do ruského mančaftu sťahuje z Admiralu Vladivostok ako náhrada za zraneného Adama Almqvista.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

BANSKÁ BYSTRICA: Vedenie HC Slovan Bratislava preradilo krídelníka Libora Hudáčka do Banskej Bystrice, kde by mal bývalý slovenský reprezentačný útočník zotrvať jeden mesiac. Udialo sa tak po tom, čo si 24-ročného rodáka z Levočy nevybral žiadny z tímov KHL z „belasej“  listiny nechránených hráčov. Svoj prvý duel v drese „baranov“ odohrá už dnes proti Piešťanom.