Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.11.)

piatok, 7. november 2014 08:18 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.11.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

EDMONTON: Zraneného Taylora Halla nahradí v zostave Edmontonu Oilers útočník Iiro Pakarinen, ktorý bol povolaný z farmy z AHL. Opačným smerom putuje slovenský zadák Martin Marinčin.

MINNESOTA: Krídelník Zach Parise z Minnesoty Wild má príznaky otrasu mozgu a podľa všetkého vypadne zo zostavy „divochov“ na niekoľko týždňov.

CHICAGO: Aj Chicago Blackhawks prišlo o svojho elitného útočníka. Patrick Sharp si v súboji s Montrealom Canadiens privodil zranenie pravej nohy a dĺžka jeho rekonvalescencie sa odhaduje na jeden mesiac.

DETROIT: Brankár Detroitu Red Wings Jonas Gustavsson si v súboji s New Yorkom Rangers poranil rameno. Bližšie informácie ohľadom jeho zdravotného stavu nie sú známe, podľa najnovších informácií by do „Hockeytownu“ mal byť z farmy povolaný Čech Petr Mrázek.

KHL

ČEĽABINSK: Novou posilou Traktora Čeľabinsk sa stal obranca Iľja Davydov. Ruský bek sa so svojím novým zamestnávateľom dohodol na kontrakte do konca aktuálnej sezóny.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

TRENČÍN: Na Nemeckom pohári sa napokon pre zranenie ruky neobjaví obranca Marek Ďaloga, ktorého v zostave nahradí trenčiansky zadák Tomáš Bokroš.