Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (2.11.)

nedeľa, 2. november 2014 09:07 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (2.11.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (2.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

LOS ANGELES: Elitný útočník Los Angeles Kings Anže Kopitar by sa mal vrátiť do zostavy obhajcu titulu v závere týždňa. Jeho parťák z formácie, krídelník Marián Gáborík, si na svoj návrat na ľad bude musieť ešte počkať. Obaja útočníci maródujú s bližším nešpecifikovaným zranením v hornej časti tela.

TORONTO: Toronto Maple Leafs nemôže v najbližších dňoch počítať so svojím krídelníkom Joffreym Lupulom, ktorý si na štvrtkovom tréningu zlomil pri páde ruku. Dĺžka jeho rekonvalescencie nie je známa.

DETROIT: Zdravotné problémy má aj obranca Detroitu Red Wings Kyle Quincey. 29-ročný Kanaďan si v súboji s Los Angeles Kings poranil členok. Bližšie informácie ohľadom jeho zranenia ani prípadnej dĺžky rekonvalescencie nie sú známe.

TAMPA BAY: So stratou obrancu sa musí počas víkendu vyrovnať aj vedenie Tampy Bay Lightning. Floridský celok nemôže počítať so službami Andreja Šustra, dôrazného beka trápi zranenie ruky.

VANCOUVER: Tri zápasy mimo hru bude útočník Alexandre Burrows. Forward Vancouveru Canucks bol dištancovaný disciplinárnou komisiou National Hockey League za jeho nevyberavý zákrok na obrancu Montrealu Canadiens Alexeja Jemelina, ktorého pri strete zasiahol do oblasti hlavy a krku.

KHL

ČEĽABINSK: Vedenie Traktora Čeľabinsk sa dohodlo na rozviazaní kontraktu s útočníkom Filippom Toluzakovom. 25-ročný krídelník sa v aktuálnom ročníku nedokázal ani raz bodovo presadiť, čo je zrejme dôvodom jeho predčasného konca v ruskom celku.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

20. KOLO: Program 20. kola slovenskej najvyššej hokejovej súťaže:

HK Nitra – ŠHK 37 Piešťany (17:00 hod)
HC Košice – MHC Mountfield Martin (17:00 hod)
HC’05 Banská Bystrica – Dukla Trenčín (17:00 hod)
HK 36 Hant Skalica – HKM Zvolen (17:00 hod)
HK Poprad – MsHK DOXXbet Žilina (17:00 hod)