Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.)

sobota, 4. október 2014 10:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Argentínskemu futbalistovi Lionelovi Messimu naďalej hrozí v Španielsku trest za krátenie daní v troch prípadoch. Súd v meste Gava odmietol v piatok požiadavku hráča Barcelony na zastavenie vyšetrovania.

FC BARCELONA: Barcelonský obranca Dani Alves vyhlásil, že mieri do Premier League. Záujem o neho majú Manchester United a Liverpool.

FC BARCELONA: Manchester United zvažuje, že v lete privedie späť na Old Trafford obrancu Gerarda Piquého. Rodák z Barcelony hrával za Diablov v rokoch 2004 až 2008.

FC BARCELONA: Barcelonské vedenie je ochotné načúvať ponukám smerujúcim na španielskeho reprezentanta Pedra, ktorému po mnohých rokoch služieb nebude brániť v odchode.

REAL MADRID: Álvaro Arbeloa začne tretiu stovku zápasov za Real Madrid. Španielsky obranca oslávil jubileum v priebehu týždňa, ku 200. zápasu za Biely balet nastúpil v Lige majstrov na pôde Ludogorce Razgrad.

GETAFE: Álvaro Vázquez sa podrobil operácii zlomenej kľúčnej kosti. Úspešný zákrok nič nemení na predpokladanej dĺžke absencie. Útočník Getafe strávi na maródke tri mesiace a v tomto roku si už nezahrá.