Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.)

piatok, 3. október 2014 06:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Argentínsky futbalista Lionel Messi má pred sebou ďalšiu veľkú výzvu. Len tri presné zásahy ho delia od vyrovnania gólového rekordu španielskej Primery Division, ktorý už takmer 60 rokov drží bývalý kanonier Athletica Bilbao Telmo Zarra. Messi strelil zatiaľ 248 gólov.

FC BARCELONA: Veľkú poklonu zložil svojmu spoluhráčovi Neymarovi argentínsky ofenzívny univerzál Lionel Messi. Ten je toho názoru, že brazílsky reprezentant sa jedného dňa môže stať najlepším hráčom na svete.

FC BARCELONA: Brazílsky reprezentant Dani Alves oznámil, že na konci prebiehajúcej sezóny opustí FC Barcelona a prestúpi do nemenovaného klubu v Anglicku.

FC BARCELONA: Čas neúprosne plynie a poslednou dobou to čoraz viac pociťuje stredopoliar Barcelony Xavi. Nie je to tak dávno, čo bol považovaný za najlepšieho stredopoliara na svete. Od novej sezóny však jeho miesto zaujal Rakitic a Xavi v čerstvom rozhovore priznal, že ho vysedávanie na lavičke vôbec neteší.

REAL MADRID: Jeden gól a zranenie si odniesol Cristiano Ronaldo z duelu s Ludogorcom Razgrad. Kanonier Realu Madrid má od daného zápasu problémy s členkom, no údajne to nie je nič vážne.

ATLÉTICO MADRID: Futbalisti Atletica Madrid vyhrali v stredajšom šlágri A-skupiny Ligy majstrov nad Juventusom Turín 1:0 gólom Ardu Turana. Napriek nie príliš peknému futbalu tréner Diego Simeone bol na svojich zverencov po zápase náležite hrdý.