Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.)

streda, 1. október 2014 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Návrat Cristiana Ronalda do Manchestru United bude údajne možný najskôr o dva roky. Vyhlásil to sám hráč, ktorý ale o návrate do Anglicka sníva.

REAL MADRID: V zápase Ligy majstrov proti Ludogorcu Razgrad nebude chýbať portugalský stopér Pepé, ktorý bol zranený. V Bulharsku naopak nenastúpi Fabio Coentão.

REAL MADRID: Nemec Sami Khedira bol počas leta na odchode, no v Madride mu vraj pripravujú novú zmluvu. Dohoda je ale otázna. Defenzívne ladený futbalista už raz s finančnými podmienkami nesúhlasil.

SEVILLA: K návratu do hry sa popri doliečovaní zranených kolenných väzov výrazne priblížil francúzsky útočník Kévin Gameiro. Ten len nedávno začal hrať s loptou, teraz už trénuje štandardne so spoluhráčmi.

SEVILLA: 28-ročný útočník Carlos Bacca podpísal veľmi výnosnú zmluvu. Viazaný ostal do leta 2018, ale na výplatu bude dostávať viac.

BILBAO: Talentovaný stredopoliar Ager Aketxe má zranený prst na nohe a neodcestoval s tímom do bieloruského Borisova. Jeho spoluhráči tam nečakane prehrali 1:2.

VILLARREAL: Argentínsky stopér Mateo Musacchio má zranený stehenný sval a nezahrá si možno až mesiac.

MÁLAGA: 21-ročný útočník Juanmi bude pokračovať v andalúzskom klube do leta 2018. Včera bola oficiálne podpísaná zmluva.

GETAFE: Veľmi zlé správy sa dostali na svet od El Geta. Tým bude do konca kalendárneho roka chýbať útočník Álvaro Vázquez. Dôvodom je zlomenina kľúčnej kosti.