Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.)

štvrtok, 25. september 2014 10:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Obrana Manchestru United je v poslednej dobe často rozoberanou témou. Anglické médiá prišli so špekuláciou, že na by sa tam po 6 rokoch mohol vrátiť stopér GerardPiqué.

BARCELONA: Katalánsky klub vypustil pred zápasom s Málagou fámu o absencii NeymaraIvana Rakitića. Včera ale obaja nastúpili v základnej zostave.

BARCELONA: Stále aktuálna zmluva Munira El Haddadiho obsahuje 12-miliónovú výkupnú klauzulu a situácie sa chytil Bayern Mníchov. Bavori sa pokúsia v januári 19-ročného útočníka získať.

ATLÉTICO MADRID: V zime sa možno bude Roberto Soldado sťahovať z Londýna. Útočníka Tottenhamu chce získať Atlético Madrid aj Inter Miláno.

REAL MADRID: 19-ročný krídelník FC Liverpool, Raheem Sterling, je v zápasoch neprehliadnuteľný a Biely balet údajne oňho prejavil veľký záujem.

REAL MADRID:Carlo Ancelotti dal v lige proti Levante konečne šancu brankárovi KeyloroviNavasovi. Napriek víťazstvu ale stále nemá jasno, kto si zachytá proti Villarrealu. Zároveň naznačil, že pískajúci fanúšikovia na to vplyv nemajú.

VALENCIA: Až do včerajška trénoval útočník Álvaro Negredo individuálne. Po zranení priehlavku je už fit a pridal sa k spoluhráčom.

VILLARREAL: FC Liverpool má predať ľavého obrancu Josého Enriqueho. V hre má byť jeden z jeho bývalých zamestnávateľov, Villarreal.