Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9.)

streda, 24. september 2014 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Dnes sa Katalánci predstavia na ihrisku Málagy. Otázny je pritom štart dvoch dôležitých hráčov. V poslednom ligovom zápase sa ľahšie zranil Neymar aj Ivan Rakitić.

ATLÉTICO MADRID: So zlomeným nosom a špeciálnou maskou by mal čoskoro opäť hrať Mario Mandžikić. Chorvátska hviezda si možno ešte nezahrá dnes proti Almeríi, ale v 6.kole proti Seville chýbať nebude.

REAL MADRID: Lákavým prestupovým artiklom sa stával ofenzívny záložník Isco. Tréner Carlo Ancelotti ale rázne odmieta, že Real zvažuje jeho predaj.

REAL MADRID: K včerajšiemu víťazstvu nad Elche (5:1) prispel Cristiano Ronaldo štyrmi gólmi a vďaka tomu je už tretím najlepším strelcom v klubovej histórii. Na konte má 186 zásahov a najbližšou métou je 216-gólový Alfredo Di Stéfano.

REAL MADRID: V spomenutom domácom zápase s Elche chýbal Karim Benzema, ktorý dostal voľno a ostal len na lavičke. V bráne dostal prednosť Keylor Navas.

DEPORTIVO: 24-ročný záložník Juan Domínguez bol po pondelňajšom tréningu zapísaný na listinu zranených hráčov. Problémy so stehenným svalom ho nepustili do hry včera proti Celte Vigo.

MÁLAGA: 19-ročný útočník Samu Castillejo presvedčil o svojich kvalitách a vedenie mu už chystá zmluvu do leta 2018.

ESPANYOL: V sobotu sa síce ekvádorský Felipe Caicedo prezentoval gólom proti Málage, no priznáva, že stále nie je 100-percentne v poriadku. Ešte v príprave si zranil pätu a hoci už pociťuje menšiu bolesť, stále to nie je ono.

RAYO VALLECANO: West Bromwich Albion zaujali výkony útočníka Alberta Buena v Rayu Vallecano. Ten dal v 45 zápasoch 16 gólov a v tejto sezóne rozvlnil sieť 4krát v 4 zápasoch.