Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.)

nedeľa, 21. september 2014 06:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Dlhy Realu Madrid presiahli 600 miliónov eur. Aj preto úradujúci víťaz Ligy majstrov za posledný rok podľa španielskych médií predal niektorých hráčov - GonzalaHiguaína do Neapola, Mesuta Özila do Arsenalu a Ángela Di Mariu do Manchestru United.

REAL MADRID: Real Madrid rozdrvil La Coruňu na jej ihrisku vysoko 8:2, pričom hviezdny Ronaldo zaznamenal hattrick.

REAL MADRID: Gareth Bale pripustil, že by sa v budúcnosti mohol vrátiť do Tottenhamu.

FC BARCELONA: Xavi bol počas prestupového obdobia spájaný s odchodom z Barcelony, no nakoniec však v katalánskom mužstve zostal a rád by v klube taktiež ukončil kariéru.

SEVILLA: Sevilla vlani vyhrala Európsku ligu, v tohtoročnej sezóne mieri vyššie a rada by sa kvalifikovala do Ligy majstrov. "Je to náš sen a budeme tvrdo pracovať, aby sme ho zrealizovali“, hovorí kolumbijsky útočník Carlos Bacca.

EIBAR: Prvú vonkajšiu výhru v španielskej najvyššej súťaži si na svoje konto pripísal nováčik Eibar, ktorý zvíťazil 2: 0 v Elche. "Som veľmi spokojný s prácou, ktorú odviedli moji hráči. Z tých troch bodov mám veľkú radosť," povedal po zápase kouč Gaizka Garitano.