Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.)

sobota, 20. september 2014 06:17 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Chorvátsky futbalista Mario Mandžukič opustil v piatok nemocnicu po úspešnej operácii zlomeného nosa. Do desiatich dní bude opäť pripravený nastúpiť v drese Atletica Madrid, hrať však bude musieť so špeciálnou ochrannou maskou.

REAL MADRID: Liverpool a Arsenal sa počas zimného prestupového obdobia pokúsia získať dvadsaťdvaročného stredopoliara Isca z Realu Madrid.

REAL MADRID: Real Madrid sa na pôde Deportiva La Coruña predstaví bez Pepeho, pretože portugalského obrancu na trávnik nepustí svalové zranenie.

VALENCIA: Álvaro Negredo si doliečuje zranenie pravého chodidla, ktoré si poranil pred dvoma mesiacmi. Skúsený útočník potvrdil, že sa blíži k svojmu debutu v drese Valencie, do ktorej prestúpil z Manchestru City.

VALENCIA: Taliansko za Španielsko by v januári mohol vymeniť Roberto Soriano. O záložníka Sampdorie má záujem Valencia.

SEVILLA: José Antonio Reyes vypadol zo základnej zostavy Sevilly a plní úlohu náhradníka, s ktorou sa však nehodlá zmieriť. "Na tréningu zo seba vydávam to najlepšie a snažím sa neustále zlepšovať. Čakám na svoju šancu a potom všetko dokážem na trávniku“, dodal skúsený krídelník.