Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (20.8.)

streda, 20. august 2014 08:56 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (20.8.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (20.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

DETROIT: Podľa najnovších informácií sa zástupcovia hokejistu Stevea Moorea dohodli s Toddom Bertuzzim na mimosúdnom vyrovnaní za jeho faul na kanadského centra spred desiatich rokov po ktorom bol Moore nútený ukončiť aktívnu hokejovú kariéru.

DETROIT: Do National Hockey League by sa mohol po roku vrátiť český obranca Tomáš Kaberle. O rodáka z českého Rakovníka majú údajný záujem predstavitelia New Jersey Devils a Detroitu Red Wings.

OTTAWA: Vedenie Ottawy Senators s predstihom predĺžilo o tri roky kontrakt s obrancom Markom Borowieckim. 25-ročný bek zarobí počas tohto obdobia celkovo 3,3 miliónov amerických dolárov.

KHL

CSKA: Počas prípravy moskovského CSKA na novú sezónu sa na ľade objavil aj hviezdny útočník Sergej Fjodorov, ten ale vyvrátil všetky špekulácie ohľadom jeho návratu na ruské ľady a nechal sa počuť, že už neplánuje hru na profesionálnej úrovni.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

PRÍPRAVNÉ ZÁPASY:

ŠHK 37 Piešťany - SHK Hodonín  6:1 
Góly Piešťan: Brzobohatý, Haring, Lichanec, Kutálek, F. Hudec, Rais) 

HK Nitra - Alba Volán Székesfehérvár 1:4 
Gól Nitry: Novák

AZ Havířov  - MsHK Žilina 3:1 
Gól Žiliny: Jelínek