Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.8.)

pondelok, 4. august 2014 08:40 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.8.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

TAMPA BAY: Vedenie Tampy Bay Lightning predĺžilo kontrakt o dva roky s brankárom Benom Bishopom. Americký gólman sa dohodol na zmluve, ktorá vstúpi v platnosť od sezóny 2015/2016. Počas tohto obdobia si 27-ročný rodák z Denveru zarobí 11,9 miliónov USD.

PHILADELPHIA: Zámorie opúšťa útočník Adam Hall, ktorý naposledy v NHL obliekal dres Philadelphie Flyers. Jeho novým zamestnávateľom sa stala švajčiarska Ambri-Piotta.

KHL

VLADIVOSTOK: Vedenie Admiralu Vladivostok sa naďalej nedokáže dohodnúť na predlžení zmluvy s  útočníkom Felixom Schűtzom. Podľa niektorých informácií by mal nemecký reprezentačný útočník odísť do Škandinávie.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

ZVOLEN: Niekdajší zadák HKM Zvolen Peter Hraško neuspel na skúške v tíme nováčika českej Tipsport extraligy z HC Olomouc a nový angažmán si tak bude musieť hľadať niekde inde.