Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.)

utorok, 29. júl 2014 05:47 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID a SAN SEBASTIAN: Francúzsky reprezentant Antoine Griezmann sa stal novou posilou úradujúceho španielskeho majstra Atletico Madrid. Jeho doterajší zamestnávateľ Real Sociedad San Sebastian za neho zinkasuje odstupné 30 miliónov eur.

ATLÉTICO MADRID: Tréner anglického Sunderlandu Gustavo Poyet má záujem o krídelníka Cristiana Rodrigueza z Atlética Madrid.

REAL MADRID: Stredopoliar Angel Di Maria chce preč z Realu Madrid a údajne najlepšie do anglického Manchestru United. Podľa niektorých zdrojov však Di Maria odíde budúci týždeň za 51 miliónov libier do Paris Saint Germain.

FC BARCELONA: Španielsky sudca odmietol žiadosť štátneho zástupcu o zrušenie obvinení z daňových podvodov proti Lionelovi Messimu a nariadil prešetriť tri prípady, v ktorých sa mal slávny futbalista dopustiť porušenia zákonov.

FC BARCELONA: Španielsky klub FC Barcelona údajne zvažuje ponúknuť anglickému FC Liverpool dvanásť miliónov libier za služby dánskeho obrancu Daniela Aggera

ELCHE: Už len zdravotná prehliadka delí Brazílčana Jonathasa od odchodu z druholigovej talianskej Pescari do Elche. Oba kluby sú dohodnuté na ročnom hosťovaní 25ltého útočníka.