Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.)

pondelok, 28. júl 2014 06:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Cristian Rodríguez sa blíži k prestupu z Atlética Madrid do Sunderlandu. Agent uruguajského stredopoliara je v Anglicku, aby tam doladil podmienky transferu.

ATLÉTICO MADRID a REAL SOCIEDAD: Krídelník a francúzsky reprezentant AntoineGriezmann by mohol v najbližšej dobe prestúpiť z Realu Sociedad do Atlética Madrid. Podľa španielskych médií sa oba kluby už dohodli na prestupe, ktorý príde na tridsať miliónov eur.

SEVILLA: Alejandro Arribas sa stane novou posilou Sevilly, s ktorou sa už dohodol na dvojročnom kontrakte. 25-ročný obranca príde zadarmo z Osasuny, kde pred niekoľkými dňami využil klauzulu a vyviazal sa z kontraktu.

VALENCIA a GETAFE: Vicente Guaita je brankársku dvojkou vo Valencii, ale to by už nemuselo platiť dlho. Španielsky gólman chce klub opustiť a žiada o uvoľnenie do Getafe.

MÁLAGA: Ďalšiu posilu si vyhliadol taliansky Neapol, ktorý má záujem o stredopoliara Ignacia Camacha. Záložník Málagy však zatiaľ naďalej zostáva v španielskom celku.

LA LIGA: Po majstrovstvách sveta budú od nadchádzajúcej sezóny používať sprej na vyznačenie správnej vzdialenosti múru od lopty pri priamych kopoch i rozhodcovia v španielskej a francúzskej lige.