Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.7.)

nedeľa, 27. júl 2014 10:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Španielska Barcelona vstúpila do hry o podpis belgického obrancu Thomasa Vermaelena z Arsenalu. Ten už je dlhšiu dobu spájaný s možným prestupom do Manchestru United.

REAL MADRID: Manchester United je späť v hre o krídelníka Angela di Maríu z Realu Madrid. Francúzsky PSG nie je ochotný za hráča zaplatiť požadovaných 45 miliónov libier a United tak majú ešte reálnu šancu na jeho angažovanie.

ATLÉTICO MADRID: Hráčov a fanúšikov Atlética Madrid bude aj naďalej obliekať spoločnosť Nike. Obe strany sa dohodli na predĺžení spolupráce až do júna 2026.

MÁLAGA:Ignacio Camacho by mohol opustiť Málagu, hoci s ňou v apríli uzavrel novú zmluvu. Záujem o španielskeho stredopoliara má Neapol a oba kluby už začali rokovania o transfere.

VILLARREAL: Žltá ponorka do svojich radov lanári Luciana Vietta. Argentínskemu Racingu Villarreal za jeho útočníka ponúka päť miliónov eur.

LEVANTE: Levante príde o Keylora Navasa a už začína hľadať novú brankársku jednotku. Španielsky celok by mohol posilniť Čilan Cristopher Toselli, ktorý pôsobí vo vlasti a chytá za Universidad Católica.

DEPORTIVO: Pablo Insúa ma pred sebou niekoľkodňový odpočinok. Obranca Deportiva La Coruña má problémy s poranením bedier.