Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.7.)

piatok, 25. júl 2014 13:53 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Posilnenie Slovana?

Po postupe slovenského majstra Slovana Bratislava do tretieho predkola Ligy majstrov sa objavili špekulácie, podľa ktorých by sa mohli Belasí posilniť. V hre je údajne aj príchod Erika Jendriška, ktorú svoju budúcnosť po konci v Nemecku ešte nevyriešil. Ak však nepríde nejaký nový hráč teraz, v prípade postupu do play-off Ligy majstrov sa už Slovan posilní.

Casillas sa dohodol s Arsenalom

Španielsky brankár Realu Madrid Iker Casillas sa podľa denníka Sport dohodol na zmluvných podmienkach s Arsenalom Londýn. Celý prestup údajne bude potvrdený v najbližších dňoch.

Vidal Manchester United neposilní

Opora Juventusu Turín Arturo Vidal sa vyjadril, že do Manchestru United sa toto leto prestúpiť nechystá a je dosť reálne, že ostane hráčom Starej Dámy aj v budúcej sezóne.

Neistá budúcnosť Pepeho Reinu

Budúcnosť Pepeho Reinu je skutočne neistá. Španielskemu brankárovi skončilo v SSC Neapol hosťovanie, ale vedenie Liverpoolu o jeho služby záujem nemá. V tejto chvíli je nejasné, kde Reina začne nový ročník.

Mangala posilou Manchestru City

Eliaquim Mangala, talentovaný stopér a donedávna opora FC Porto bude vo svojej ďalšej kariére pokračovať v Manchestri City. Hráč bol videný v tréningovom centre Citizens, prestup by mal byť dotiahnutý čoskoro.

Chiriches v centre pozornosti

Rumunský stopér Tottenhamu Hotspur Vlad Chiriches je v centre pozornosti. Tohto kremenitého obrancu sa pokúša získať hneď niekoľko mužstiev. Najbližšie k jeho angažovaniu má mať taliansky vicemajster AS Rím.

Holtby na lane Leicestru

Nemecký stredopoliar Lewis Holtby, ktorý je kmeňovým hráčom Tottenhamu Hotspur by mal podľa dostupných informácií zamieriť na ročné hosťovanie k nováčikovi anglickej Premier League – Leicestru City.

Van Aanholt opúšťa Chelsea

Talentovaný holandský ľavý obranca Patrick Van Aanholt opúšťa Chelsea, pričom v ďalšej kariére bude pokračovať v prvoligovom anglickom tíme AFC Sunderland.