Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7)

piatok, 25. júl 2014 08:43 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Isco po príchodoch Toniho Kroosa a Jamesa Rodrígueza zrejme nebude mať v Reale Madrid na ružiach ustlané a špekuluje sa o jeho odchode. Podľa anglických médií má o dvadsaťdvaročného ofenzívneho stredopoliara záujem Manchester City.

REAL MADRID: Waleský krídelník Gareth Bale vyhlásil, že chce vyhrať každú možnú trofej. "Predstavíme sa v šiestich súťažiach a chceme ich všetky vyhrať. Bolo by to úžasné. Sme ešte hladnejší, než kedykoľvek predtým. Ešte žiadny tím neobhájil triumf v Lige majstrov. Veríme, že nám sa to môže podariť," neskrýva obrovské ambície Gareth Bale.

REAL MADRID: Anglická Chelsea stále vážnejšie monitoruje v Reale Madrid situáciu ohľadom dvadsaťjedenročného beka Raphaela Varana.

FC BARCELONA: Športový arbitrážny súd možno zruší uruguajskému futbalistovi Luisovi Suárezovi štvormesačný klubový trest, ktorý dostal za uhryznutie do ramena talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho. Ak sa tak stane, stihne hviezdy útočník začiatok španielskej ligy v drese svojho nového zamestnávateľa FC Barcelona.

ATLÉTICO MADRID: Futbalisti úradujúceho španielskeho majstra Atletica Madrid odštartujú novú sezónu zápasom na ihrisku mestského rivala Raya Vallecano. Duel je na programe v pondelok 25. augusta.

CÓRDOBA: Ďalšiu posilu má nováčik z Córdoby. Na hosťovanie z Elche do tímu nováčika španielskej ligy prichádza krídelník Fidel.