Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.7.)

štvrtok, 24. júl 2014 17:15 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Manchester United krôčik od Cuadrada

Anglický Manchester United podľa dostupných informácií vyhrá prestupový súboj o kolumbijského stredopoliara Juana Cuadrada, ktorého chcela získať aj Barcelona. Hráč Fiorentiny zažil skvelé MS 2014 v Brazílii a odhaduje sa, že v Taliansku neostane.

15M za Santiho Cazorlu

Vedenie Arsenalu stanovilo prestupovú čiastku Santiho Cazorlu na 15 miliónov libier, pričom vedenie klubu vraj nevylúčilo, že tento šikovný Španiel klub toto leto opustí.

Nani do Arsenalu?

Naopak, do Arsenalu by mohol prestúpiť portugalský reprezentant Nani z Manchestru United. Trhová cena futbalistu, ktorého výkonnosť šla poriadne nadol by mala predstavovať maximálne deväť miliónov libier.

Douglas Costa možno na Emirates

Brazílčan Douglas Costa, ktorý sa nechce vrátiť do Šachťaru Donetsk kvôli nepokojom na Ukrajine by údajne mohol zakotviť v londýnskom Arsenale, tvrdí britská tlač.

Chelsea s nákupmi skončila

Tréner Chelsea José Mourinho potvrdil, že londýnski The Blues s prestupmi na toto leto skončili. Portugalec je spokojný s hráčmi, ktorí káder posilnili. Pohyb von z kádra nie je vylúčený.

Osvaldo bude hrávať v Interi

Taliansky ofenzívny univerzál Daniel Pablo Osvaldo, ktorý je kmeňovým hráčom Southamptonu sa mal dohodnúť na zmluvných podmienkach s Interom Miláno. Osvaldo strávil väčšinu minulej sezóny na hosťovaní v Juventuse Turín.

Hannover sa zaujíma o Marka Marina

Nemecký celok Hannover 96 sa zaujíma o záložníka Marka Marina, ktorému sa za 2 roky nepodarilo presadiť v prvom tíme Chelsea a je možné, že The Blues sa ho toto leto pokúsia predať natrvalo niekam inam.