Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7)

štvrtok, 24. júl 2014 06:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: „Uvedomujem si, že na mňa bude vyvíjaný obrovský tlak, no som na to pripravený," povedal hneď na úvod utorkovej tlačovej konferencie nový hráč madridského Realu James Rodriguez.

FC BARCELONA: Cesc Fabregas prekvapil množstvo fanúšikov, keď nedávno oznámil, že z Barcelony prestupuje do londýnskej Chelsea. Mnohých prekvapil aj fakt, že sa Fabregas rozhodol opustiť katalánsky veľkoklub, pričom pred troma rokmi doslova prosil vedenie Arsenalu Londýn, aby ho pustili domov.

ATLÉTICO MADRID: Liverpool chce na ročné hosťovanie priviesť pravého obrancu Javiera Manquilla z Atlética Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid chce z Arsenalu získať stredopoliara Santiho Cazorla a obrancu Nacha Monreala.

VILLARREAL: Ďalšieho európskeho nápadníka má Manuel Lanzini. Argentínskeho kreatívneho záložníka predtým sledovali kluby z Ruska, teraz by ho z River Plate chcel získať Villarreal.

GRANADA: Alžírsky reprezentant Yacine Brahimi sa stal novou posilou portugalského klubu FC Porto. Dvadsaťštyriročný stredopoliar pôsobil v uplynulej sezóne v španielskej Granade, ktorá zaňho zinkasuje odstupné 6,5 milióna eur.