Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7)

utorok, 22. júl 2014 06:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Na angažmán v Európe sa môže tešiť Andrés Robles. Mladý čílsky stredopoliar opúšťa Santiago Wanderers a rok bude hosťovať v Atléticu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Väčšiu zodpovednosť bude mať od novej sezóny uruguajský obranca Diego Godin, ktorý sa v Atléticu Madrid stal druhým asistentom kapitána. Pásku bude podobne ako vlani navliekať na rukáv záložník Gabi, v ktorého neprítomnosti na trávniku zastúpi Raúl García. Tretím na rade bude práve Godín.

MÁLAGA: Anglický West Ham chce na hosťovanie priviesť záložníka obrancu Vitorina Antunesa z Málagy.

ELCHE: Mario Pašalić prestúpil z Hajduku Split do Chelsea, no na šancu v prvom tíme si ale zrejme bude musieť ešte počkať. Mladý chorvátsky stredopoliar podľa médií odíde na hosťovanie. Reálne je jeho angažmán v španielskom Elche.

GETAFE a VALENCIA: Michel Herrero si vlani nevybojoval miesto v základnej zostave Valencie a je preto možné, že po ďalšej výmene trénera klub z východu Španielska opustí. Záujem o 25-ročného stredopoliara má Getafe.

CÓRDOBA: Ryder Matos nebude v novej sezóne bojovať o miesto v zostave Fiorentiny. Mladý útočník odchádza na ročné hosťovanie do španielskej Córdoby.