Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.7.)

pondelok, 21. júl 2014 06:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Dvadsaťsedemročný belgický obranca Jan Vertonghen z Tottenhamu uviazol v hľadáčiku FC Barcelony.

REAL MADRID: Ángel di María sa dostal do hľadáčika francúzskeho PSG. Realu Madrid sa francúzsky klub údajne chystá ponúknuť 60 miliónov eur a samotný argentínsky stredopoliar by si potom v Paríži mohol ročne prísť až na osem miliónov.

REAL MADRID: Isco možno už po jednej sezóne odíde z Realu Madrid. Podľa informácií denníka AS má o mladého ofenzívneho stredopoliara záujem anglický Liverpool.

REAL MADRID: James Rodríguez si zrejme chce vynútiť prestup z Monaka do Realu Madrid. Podľa informácií miestnych médií kolumbijský stredopoliar oznámil predstaviteľom kniežacieho celku, že za ich tím už neodohrá ani minútu.

MÁLAGA a ELCHE: Francisco Portillo v druhej polovici minulej sezóny vypadol zo základnej zostavy Málagy a všetko by mohlo vyústiť v jeho odchod. Situáciu okolo španielskeho stredopoliara už monitoruje konkurenčné Elche.

DEPORTIVO LA CORUNA: Lucas Pérez odišiel z PAOK Solún na hosťovanie do Deportiva La Coruña, no svoje pôsobenie v Galícii nezačal dobre. Ofenzívny španielsky futbalista si poranil koleno a zatiaľ nie je jasné ako dlho bude mimo hry.