Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (20.7.)

nedeľa, 20. júl 2014 08:35 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (20.7.)
Správy dňa z NHL a KHL (20.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

NHL

PITTSBURGH: Obranca Pittsburghu Penguins Simon Després sa dohodol na dvojročnom predĺžení kontraktu so svojím súčasným zamestnávateľom. Finančné náležitosti jeho nového kontraktu neboli zverejnené.

RANGERS: Novou posilou New Yorku Rangers sa stal útočník Lee Stempniak, ktorý naposledy pôsobil v organizácii Pittsburghu Penguins, kam počas sezóny prestúpil z Calgary Flames.

WINNIPEG: Winnipeg Jets podpísal ročnú dvojcestnú zmluvu za 625 tisíc dolárov s útočníkom Patricom Cormierom, ktorý vo Winnipegu Jets resp. Atlante Thrashers pôsobí už päť rokov.  

KHL

SLOVAN: Generálny manažér HC Slovan Bratislava Maroš Krajči sa v rozhovore pre televíziu JOJ nechal počuť, že sa možno vydá za Miroslavom Šatanom do Ameriky a bude sa usilovať priviesť ho opäť do tímu „belasých“.

JOKERIT: Aj fínsky nováčik KHL z Jokeritu Helsinki sa snaží priviesť do svojho tímu legendárneho hráča. Generálny manažér Jari Kurri sa pre ruské médiá vyjadril, že dvere pre Teemu Selänneho sú v klube vždy otvorené a stále verí, že „fínsky blesk“ sa pripojí k tímu.

DYNAMO: Podľa ruských médií sa do domoviny zo zámoria vracia obranca Dmitrij Sinicyn, ktorý by sa mal stať novou posilou Dynama Moskva, s ktorým sa mal dohodnúť na dvojročnom kontrakte.