Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.)

nedeľa, 20. júl 2014 07:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Novou posilou talianskeho majstra Juventusu Turín sa stal španielsky útočník Álvaro Morata z Realu Madrid. Za dvadsaťjedenročného hráča, ktorý podpísal s Juventusom päťročnú zmluvu, zaplatil taliansky klub odstupné dvadsať miliónov eur.

REAL MADRID: Vedenie kráľovského Realu Madrid vážne zvažuje kúpu španielskeho útočníka Álvara Negreda z Manchestru City.

REAL MADRID: Raphaël Varane by znova mohol pôsobiť pod Josém Mourinhom. Portugalský manažér Chelsea údajne chce francúzskeho obrancu pretiahnuť do svojho tímu z Realu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Hoci tréner José Mourinho vyhlásil, že jeho Chelsea s letnými nákupmi skončila, niektoré média špekulujú o odchode brazílskeho obrancu João Mirandu z Atlética Madrid práve do londýnskeho klubu.

ATLÉTICO MADRID: Najlepší strelec francúzskej Ligue 2 z minulého ročníka Andy Delort z Tours FC by mohol podľa francúzskych špekulácii zamieriť do Atlética Madrid.

VALENCIA: Anglický Arsenal je blízko k získaniu kolumbijského brankára Davida Ospinu z OGC Nice. Do hry o jedného z najlepších gólmanov uplynulého MS sa ale na poslednú chvíľu vložila aj španielska Valencia.s