Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.7.)

streda, 16. júl 2014 06:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Španielsky reprezentant Diego Costa podpísal päťročnú zmluvu s anglickým klubom Chelsea Londýn. Chelsea sa dohodla s Atléticom Madrid na odstupnom vo výške 38 miliónov eur už pred dvoma týždňami počas svetového šampionátu v Brazílii.

ATLÉTICO MADRID: Brazílsky obranca Atlética Madrid Filipe Luis čoskoro podstúpi v londýnskej Chelsea zdravotnú prehliadku pred plánovaným prestupom v hodnote 20 miliónov libier.

REAL MADRID: Manchestru United vzrástla šanca na príchod Angela Di Mariu z Realu Madrid. Argentínčan totiž odmietol ponuku na prestup do francúzskeho Paris Saint-Germain.

FC BARCELONA: Podľa katalánskych médií tvorivý záložník Xavi opustí Barcelonu a zamieri do Spojených štátov amerických. Podľa nich sa skúsený stredopoliar už dohodol na trojročnej zmluve s nováčikom tamojšej MLS New York City FC.

FC BARCELONA: Luis Suárez už je v Barcelone, kde čoskoro podstúpi zdravotnú prehliadku a následne skompletizuje svoj ​​prestup z Liverpoolu. Katalánsky klub má za uruguajského strelca zaplatiť približne sedemdesiat miliónov libier.

SEVILLA: Šéf Sevilly Unai Emery pripustil, že je zmierený s odchodom svojho odchovanca Alberta Morena. O mladého obrancu má veľký záujem Liverpool.