Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.)

pondelok, 14. júl 2014 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Jednou z najrozšírenejších špekulácii včerajška bol možný prestup Angela Di Mariu do Manchestru United. Argentínčan ale túto možnosť vylučuje a tvrdí, že je v Reale spokojný. Ďalším záujemcom o jeho služby je PSG.

REAL MADRID: Počas prestupového obdobia bude mať Casemiro viaceré možnosti na zmenu zamestnávateľa. V poslednom čase začala javiť záujem aj Benfica, ktorá by ho chcela na hosťovanie.

BARCELONA: Po škandále z MS sa mali od Luisa Suáreza dištancovať osobní sponzori. To ale neplatí o firme Adidas, ktorá útočníka bude sponzorovať naďalej, ale predtým si s ním chce pohovoriť.

BARCELONA: Argentínsky kapitán Lionel Messi doviedol svoj tím až do finále MS, za čo dostal Zlatú loptu. „Momentálne ma tá cena vôbec nezaujíma, nezaujíma ma nič. Chcel som získať s Argentínou titul majstra sveta pre všetkých ľudí.“ povedal sklamane po zápase.

BARCELONA: Podľa športového riaditeľa Andoniho Zubizaretu je záujem Daniho Alvesa rokovať veľmi dobrou správou. Klub mu dá teraz čas oddýchnuť si na dovolenke a potom začne riešiť budúcnosť brazílskeho obrancu.

BARCELONA & VALENCIA: Katalánci nepochodili s ponukou 15 miliónov eur za JéremyhoMathieua. Los Che nie sú ochotní ísť pod 20-miliónovú výkupnú klauzulu.

ATLÉTICO MADRID: 28-ročný obranca Filipe Luís chcel urýchliť svoj prestup do Chelsea, následkom čoho bol preradený do rezervného tímu.

ALMERÍA: 21-ročný Brazílčan Wellington Silva nevie nájsť miesto v zostave Arsenalu a do úvahy pripadá už piate hosťovanie, zrejme do Andalúzie.

CELTA VIGO: Ofenzívny záložník Pablo Hernández vynechal Majstrovstvá sveta kvôli zranenému stehennému svalu a na úvod prípravy na sezónu si toto zranenie obnovil.