Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.)

nedeľa, 13. júl 2014 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: FC Porto čoskoro predstaví novú posilu, ktorou je Adrián López. Španielsky útočník stál 11-15 miliónov eur. Presná čiastka známa nie je.

ATLÉTICO MADRID: Všetko nasvedčuje tomu, že Arsenal získa na hosťovanie pravého obrancu Javiera Manquilla.

REAL MADRID: Jesé Rodriguéz stále nemôže hrať po operácii kolena, ale jeho zdravotný stav je viac než uspokojivý. Podľa lekárov sa koleno dáva dokopy až nečkané rýchlo.

BARCELONA & DEPORTIVO: Stoke City je údajne na dobrej ceste priviesť Bojana Krkića z Barcelony, ale španielske médiá dávajú veľké šance aj tímu z La Coruñe.

VALENCIA: 28-ročný stopér Adil Rami vôbec neskrýva svoju nespokojnosť s naťahovaním prestupu do AC Milána. „Teraz musím trénovať vo Valencii, transfer sa komplikuje.“ posťažoval sa cez sociálnu sieť.

REAL SOCIEDAD & EIBAR: Španielsky brankár Raúl Navas sa stane kmeňovým hráčom Real Sociedad, ale predtým ešte odohrá sezónu vo svojom doterajšom tíme. V Eibare bude ale pôsobiť na hosťovaní.

MÁLAGA: Príchod krídelníka Ricarda Hortu z Vitórie Setúbal sa vôbec nenaťahuje. 19-ročný futbalista už španielskemu klubu podpísal zmluvu na päť rokov.

ESPANYOL: Ghančan Christian Atsu vie, že z Chelsea pôjde opäť niekam na hosťovanie. V médiách sa spomínal hlavne West Ham, ale veľký záujem prejavil aj barcelonský klub.

GRANADA: 24-ročný brankár Oier Olazábal bude vyškrtnutý zo zoznamu voľných hráčov a od novej sezóny posilní Granadu.