Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.)

sobota, 12. júl 2014 09:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: 26-ročný obranca Sílvio v minulej sezóne hosťoval v lisabonskej Benfice a jeho kariéra možno bude pokračovať v tomto portugalskom klube, ktorý by ho čoskoro mohol získať natrvalo.

ATLÉTICO MADRID: V bojoch o mexického brankára Guillerma Ochou je údajne opäť na koni madridský klub. Mexické zdroje uvádzajú, že vyjednávanie týchto dvoch strán je na dobrej ceste.

BARCELONA: Bývalý hráč Kataláncov, Hristo Stoichkov, otvorene kritizoval Barcelonu za predaj Alexisa Sáncheza. „Kvôli ľuďom, ktorí nerozumejú futbalu, prichádzame o najlepšieho hráča, ktorého v tíme máme.“ povedal v rozhovore.

BARCELONA: Včera bol v klube oficiálne predstavený najlepší strelec Premier League z minulej sezóny. Luis Suárez podpísal zmluvu na 5 rokov.

BARCELONA: Zároveň s príchodom do Barçy vyšli správy o tom, že Luis Suárez sa odvolá na Športovú arbitráž CAS v Lausanne. Uruguajčan stále bojuje za zmiernenie svojho trestu za uhryznutie Giorgia Chielliniho.

REAL MADRID: Podľa niektorých správ mal Sami Khedira odmietnuť predĺženie zmluvy. To zvýšilo šance Arsnealu na zisk nemeckého záložníka.

VALENCIA & ELCHE: Argentínsky krídelník Federico Cartabia odchádza na hosťovanie k nováčikovi súťaže z Elche. Ten má dohodnutú aj opciu na trvalú prestup.

VILLARREAL: Spomedzi voľných hráčov prichádza do tímu 21-ročný záložník Javier Espinosa, ktorý naposledy hrával za B-tím Barcelony.

MÁLAGA: Los Boquerones pozorne sledujú útočníka Ricarda Hortu z Vitória Setúbal. Práve tento Portugalčan by sa mohol stať letnou posilou do ofenzívy.

ELCHE: Tréner Fran Escriba predĺžil zmluvu do leta 2017.