Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.7.)

pondelok, 7. júl 2014 06:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid si poistilo novými zmluvami hneď niekoľko dôležitých hráčov, ku ktorým by sa mohol čoskoro pridať ďalší. Španielsky majster má v pláne uzavrieť lukratívnu zmluvu s uruguajským obrancom Diegom Godínom.

FC BARCELONA: Liverpool za predaj Luisa Suáreza do Barcelony údajne utŕži presne 75,5 milióna libier. Prestup by mal byť potvrdený na začiatku budúceho týždňa.

FC BARCELONA: Bojan Krkić nefiguruje v ďalších plánoch Barcelony a katalánsky klub v lete opustí. 23-ročný španielsky útočník minulú sezónu hosťoval v Ajaxe Amsterdam, ale teraz zvažuje ponuky Málagy a Olympiakosu Pireus.

FC BARCELONA a VILLARREAL:Jonathan Dos Santos podľa informácií španielskych médií požiadal Barcelonu o rozviazanie zmluvy, ktorá má platnosť ešte jeden rok. Mexický stredopoliar by vraj rád zamieril do Villarrealu, kde pôsobí jeho brat Giovani.

REAL MADRID: Kouč Arséne Wenger chce svoj ​​londýnsky Arsenal posilniť o kvalitného stredného záložníka a preto svoju pozornosť upriamil na Samira Khediru z Realu Madrid.

VALENCIA: Adil Rami v lete odíde z Valencie, pretože nový tréner Nuno Espírito Santo s ním už nepočíta. Francúzsky obranca bol za verejnú kritiku spoluhráčov a trénera vyradený z prvého tímu a následne zamieril na hosťovanie do AC Miláno. A práve Rossoneri majú opciu na prestup za sedem miliónov eur, ale túto sumu sa už niekoľko týždňov snažia znížiť.