Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.7.)

sobota, 5. júl 2014 08:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Na ďalšie roky v Atléticu Madrid sa môže tešiť španielsky stredopoliar Gabi. 30-ročný kapitán a odchovanec Atlética predĺžil s klubom zmluvu až do júna 2017.

FC BARCELONA: Najväčšia hviezda Brazílie Neymar si už na svetovom šampionáte nezahrá. Jeden z najsledovanejších hráčov turnaja a so štyrmi gólmi najlepší strelec "kanárikov" má zlomený tretí stavec a tréner Luis Felipe Scolari s ním už nemôže na domácich MS počítať.

REAL MADRID: 24-ročný obranca Realu Madrid Nacho Fernandez predĺžil zmluvu so španielskym veľkoklubom až do roku 2020. V minulej sezóne odohral rodák z Madridu za Real devätnásť zápasov vrátane troch v Lige majstrov.

REAL MADRID: Anglický Arsenal ponúkol takmer 24 miliónov libier za stredopoliara Samira Khediru z Realu Madrid. Vedenie londýnskeho klubu verí, že rodáka zo Stuttgartu získa do svojho kádra hneď po skončení MS v Brazílii.

REAL MADRID: Real Madrid je pripravený predať krídelníka Angela Di Mariu za sumu 40 miliónov libier. O 26- ročného Argentínčana usilujú anglickí giganti Arsenal a Manchester United, ku ktorým sa nedávno pridal francúzsky PSG.

ESPANYOL BARCELONA: Vážne zranenie si z majstrovstiev sveta v Brazílii priviezol mexický obranca Héctor Moreno. Hráč Espaňolu Barcelona podstúpil operáciu zlomenej holennej kosti a podľa prvotných odhadov by mal pauzovať štyri až šesť mesiacov.