Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.)

piatok, 4. júl 2014 08:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Podľa informácií anglických médií by sa prestup Luisa Suáreza z FC Liverpool do Barcelony mohol uskutočniť ešte tento týždeň. Kluby sú už údajne blízko k tomu, aby sa dohodli na prestupovej čiastke a Suárezovi by tak už nič nemalo brániť v odchode z Liverpoolu.

FC BARCELONA: Anglickí velikáni Arsenal a Liverpool spolu na diaľku bojujú o podpis dvadsaťpäťročného čílskeho krídelníka Alexisa Sáncheza z Barcelony. Katalánsky veľkoklub by si ale rád svojho útočníka v tíme udržal aj naďalej.

REAL  MADRID: Nemecký reprezentant Toni Kroos by sa mal stať novou posilou Realu Madrid. Stredopoliar Bayernu Mníchov údajne podpíše päťročný kontrakt. Výška odstupného by mala predstavovať čiastku 25 miliónov eur.

ATLÉTICO MADRID: Brazílsky obranca Felipe Luis z Atlética Madrid chce prestúpiť do Chelsea a podľa miestnych médií urobí všetko pre to, aby vedenie španielskeho klubu k tomuto kroku prinútil.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid podľa chorvátskych médií jedná o príchode Maria Mandžukiča z Bayernu Mníchov. Odstupné by sa údajne mohlo pohybovať na úrovni osemnástich miliónov eur.

VALENCIA: Portugalčan Nuno Espirito Santo sa stal novým hlavným trénerom španielskeho tímu FC Valencia. Na poste nahradil Juana Antonia Pizziho, ktorého vedenie klubu odvolalo z funkcie po necelom polročnom pôsobení.